Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

DEV ft. Enrique Iglesias - Naked

2012.03.29. 19:50 engyus

dev naked.jpgHa ez a jövőben is így folytatódik, valószínűleg DEV lesz a blog leggyakoribb szereplője. Mostanában sorozatban jelentek meg újabbnál-újabb klipjei így a 22 esztendős kaliforniai énekesnő az elmúlt három hónapban, három dallal is szerepelt az oldalon. Most pedig ismét cikkeznem kell róla, ugyanis a héten megjelent debütáló albumának egyik legjobb felvétele mellé készült videoklip. A 2010-ben ismertté váló DEV ezúttal Enrique Iglesias-szal készített közös dalt és videót.

A The Cataracs a JLS és a Far East Movement slágereiben való közreműködéseket követően DEV végre saját albummal rukkolt elő március 26-án. A fiatal énekesnő nagylemez jóval korábban, már szeptemberben megjelent volna, de végül fél évvel eltolták az album megjelenésének időpontját. DEV az elmúlt hónapokban azonban számos új klippel kárpótolta rajongóit. A közelmúltban kerültek bemutatásra a Dancing Shoes, az In My Trunk és a Take Her From You zenei videói. A The Night The Sun Came Up címet viselő album első kislemeze a 2010. novemberében kiadott Bass Down Low volt, melyet tavaly áprilisban az In The Dark követett. December 20-án pedig a harmadik single, az Enrique Iglesias közreműködésével készült Naked c. felvétel is megérkezett. Régóta váratott magára a felvétel videoklipje, ami a rajongók nagy örömére végre elkészült és a mai napon debütálhatott is. Szerintem DEV egyik legjobb daláról van szó, aminek népszerűségén egészen biztosan sokat segít majd Enrique Iglesias személye is.

komment

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek dev naked ft enrique iglesias official music video dev naked ft enrique iglesias dev naked ft enrique iglesias klippremier dev naked ft enrique iglesias közös dal dev naked ft enrique iglesias új klip dev naked DEV

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr34348553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása