Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

James Morrison - One Life

2012.03.25. 22:40 engyus

James Morrison One Life cover packshot.jpgLéteznek szimpatikus és kevésbé kedvelhető zenészek. Vannak olyanok, akik tehetségesek és sikeresek, mégsem szimpatikusak számunkra. Néha igaz ennek a fordítottja is. Előfordul az is, hogy valaki kevesebb énektudással van megáldva, mégis milliók imádják és rajonganak érte. Vannak szerethető és kevésbé szerethető előadók. James Morrison minden bizonnyal a mai énekesek egyik legszimpatikusabb személye. Persze most biztos vannak, akik kapásból több hasonlót tudnak felsorolni, és vannak olyanok is, akik nem értenek egyet velem. James Morrison az elmúlt években főként dalai és kisugárzása tették egy igazán szerethető énekessé. A 27 esztendős brit előadó tavaly szeptemberben adhatta ki harmadik nagylemezét The Awakening címmel.

Az új albumot megelőzően jelent meg a korong eddigi legjobb és legnépszerűbb felvétele, az I Won't Let You Go c. sláger. Ezt követően pedig a hasonlóan népszerű Up került kiadásra, ami Jessie J közreműködésével készült el. A harmadik single a Slave To The Music volt, ami a múlt hónapban vált közkinccsé. Március 26-án pedig már a negyedik kislemezdal is megérkezhet, mégpedig One Life címen. Ha lehet ilyet mondani, egy tipikus James Morrison dalról van szó, ám ez semmit sem von le az értékéből. Közepes tempójú dal, a már megszokott énekhanggal és gitárszólamokkal. Igazán jól sikerült. A hónap elején pedig a zenei videó is elkészült a brit énekes legújabb dalához.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music james morrison klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus új klipek james morrison one life james morrison one life klippremier james morrison one life video james morrison one life official music video one life

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr774327908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása