Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Lana Del Rey - Blue Jeans

2012.03.20. 21:49 engyus

lana_del_rey_blue_jeans_video_01.jpg2012 Reménységei című rovatom második részében mutattam be a popvilág újdonsült üdvöskéjét, a szinte a semmiből a sztárok világába feltörő Lana Del Reyt. Az akkori cikkben jócskán kiveséztem már a fiatal előadó múltját és karrierének történetét. Arra azonban még azóta sem derült fény, ki is rejthet valójában Lana álarca. Ahogyan arra sem, hogy mennyire igazak az énekesnőről szóló legendák. Mindjárt itt van az énekesnő azon története, hogy volt idő, amikor nincstelenként egy lakókocsiban élt, egyik napról a másikra. Erre azonban rácáfol édesapja személye, aki a hírek szerint egy milliomos üzletember. De sorolhatnánk még a vitákra okot adó híreszteléseket, akkor sem leszünk okosabbak. Az azonban biztos, hogy bármi is a célja ezeknek a kitalált, avagy mégis igaz sztoriknak, Lana Del Rey biztosan profitál belőle.

Szerintem ezt nyugodtan nevezhetjük úgy, hogy tudatos karrierépítés. Lana és csapata megcsinálta magának a szükséges hírnevet, dalai és vitatott személye folytonos beszédtéma tárgyát képezik. Ezzel együtt dalai toplistásak, második stúdióalbuma pedig hihetetlenül népszerű. A Born To Die c. nagylemez január 17-én jelenhetett meg. Az első két kislemezdal a Video Games és az album címadó dala, a Born To Die volt. Április 8-án megérkezhet a harmadik single is, mégpedig a Blue Jeans c. felvétel. A dal teljesen olyan, mint az eddigiek. Lana Del Rey személyével fűszerezett, lassú dallamokkal hódító indie pop. A felvétel mellé két zenei videó is készült. Az egyik még a múlt év szeptemberében jelent meg, a másik pedig tegnap, azaz március 19-én. Az első, archív és saját felvételekből az énekesnő által készített változat is egyedi, de nálam a frissebb videó lett a befutó. Persze ez már profi klip lett, ami természetesen jóval többe is került. De szerintem a korábbi lakókocsis élet már a múlté, és már az ilyen klipekre is futja. Az énekesnő Born To Die c. dalának videója után a legújabb klipet is Yoann Lemoine rendezte. De nem csak a rendező személye, hanem a filmben szereplő férfi is megegyezik a korábbi klip szereplőjével. Érdekes hangulatú videó lett, de a dalhoz tökéletesen passzol.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music blue jeans klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus lana del rey új klipek lana del rey blue jeans lana del rey blue jeans klippremier lana del rey blue jeans official music video lana del rey blue jeans videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr354327904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása