Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Florence + The Machine - Never Let Me Go

2012.03.13. 23:26 engyus

music_florence_and_the_machine.jpgFlorence Welch bandáját és az énekesnő különleges személyét már többször dicsértem és ajánlottam Nektek az elmúlt fél évben. Azt hiszem részletesen elemeztem és kiveséztem már a Florence + The Machine egyedi stílusát, egyedülálló hangzásvilágát, ezért most nem is teszem meg újra. A rock, a soul, az indie, és a popzene ötvözetéből felépülő utánozhatatlan stílus magáért beszél, ahogy az énekesnő karaktere és énektudása is. Ceremonials címet viselő második stúdióalbumuk pedig kitűnő példája annak, hogy egy népszerű és sikeres lemez után is lehet hasonló minőségű anyagot készíteni.

Az új dalokban sokkal inkább jelen van Florence Welch személye is, ami ad egy kis pluszt a remek felvételeknek. Sokkal inkább érvényesül az egyéniség, ami a szinte megfoghatatlan stílus mellé tökéletesen passzol. A What The Water Gave Me, Shake It Out és No Light, No Light c. kislemezdalok után április 2-án jelenhet meg a Never Let Me Go című dal, a tavalyi évben piacra dobott album negyedik kislemezeként. Legutóbb a Lover To Lover mellé készült zenei videó, most pedig a Never Let Me Go zenei videója is közkinccsé vált. Hangulatos, lassú és szép dalról van szó, melyhez egy hasonlóan tetszetős videoklip készült.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier napi music slágergyanús engyus music videos never let me go florence the machine új klipek florence the machine never let me go florence the machine never let me go official music video florence the machine never let me go klippremier florence the machine never let me go video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr584310033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása