Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rebecca Ferguson - Too Good To Lose

2012.03.10. 23:39 engyus

Rebecca_Ferguson_Too_Good_to_Lose.jpgA 2010-es X Factorban felbukkanó, és azóta még népszerűbbé váló Rebecca Ferguson egészen egyedi hangszínnel és tehetséggel rendelkezik. A mindig szerény és visszafogott Rebecca a népszerű tehetségkutató során lopta be magát az emberek szívébe. De nem csak szimpatikus személye miatt vált népszerűvé! A műsor során végig magabiztosan szerepelt és szinte minden stílusban megcsillogtatta tehetségét. A nagyon erős mezőnyben és egy nagyon színvonalas döntőben végül a második helyen zárta az X Factor két évvel ezelőtti szériáját. Első saját dala a tavalyi év végén, november 20-án debütálhatott, Nothing's Real But Love címen. A felvétel a brit slágerlista 10. helyéig jutott, ami ugyan nem kimagasló de ha azt nézzük hogy alapvetően egy soul felvételről van szó, ami az elektronikus pop és dance dalok közé keveredett, akkor már nem is olyan rossz helyezés.

A liverpooli énekesnő bemutatkozó dalát követően adta ki első stúdióalbumát. December 5-én jelenhetett meg a Heaven címet viselő stúdióalbum, ami a brit albumeladási lista harmadik helyén mutatkozott be. Megjegyezném hogy a 2011-ben harmadik helyen tanyázó valamennyi album közül Rebecca lemez volt a legnépszerűbb az eladási adatokat tekintve. A már említett első kislemezdalon kívül, ezt megelőzően is kiadásra került egy dal az albumról. Ez pedig a Fairytale (Let Me Live My Life This Way) című felvétel volt, ami november 11-én digitális kislemezként jelent meg. Március 4-én pedig megérkezett az énekesnő második hagyományos single-je is, Too Good To Lose címmel. Az ismét soul alapokon nyugvó felvétel újfent kitűnően párosul Rebecca Ferguson hangjával. Remek kis dalról van szó, amihez természetesen klip is készülhetett. A zenei videó már a kislemezt megelőzően, a múlt hónapban bemutatásra került. Azt gondolom érdemes meghallgatni a 25 éves brit énekesnő dalait, hiszen egészen kellemes színfoltjává válhat napjaink zenéjében. A soul, pop, r&b és blues stílusjegyeit is felvonultató dalok egészen megnyugtatóan hatnak az ember fülére. Egészen biztosan hallunk még Rebeccáról!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek napimusic rebecca ferguson too good to lose rebecca ferguson too good to lose klippremier rebecca ferguson too good to lose official music video rebecca ferguson too good to lose videoklip rebecca ferguson too good to lose

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr144308636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása