Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound

2012.02.23. 19:13 engyus

taylor-swift-s-safe-and-sound-no-1-on-itunes-chart.jpgKíváncsi lennék, hogy kis hazánkban hányan szeretik a country muzsikát? Sokan talán régimódinak és túl egyszerűnek gondolják, ám a tradicionális amerikai műfajnak nem csak régen voltak jeles képviselői. Úgy néz ki a country zene dallamai ismét egyre népszerűbbek és szerencsére  nem csak az USA-ban. Kiváló példa lehet számunkra a 2010-ben öt Grammyt nyerő Lady Antebellum együttes, akik az idei díjátadón is gazdagodtak egy újabb szobrocskával. Vagy említhetnénk még példaként Miranda Lambert vagy Blake Shelton nevét is, akik Európában is, de főként hazájukban népszerűek.

De nem mehetünk el szó nélkül a gyönyörű Taylor Swift neve mellett sem, aki szintén többszörös Grammy győztesnek mondhatja mag. 2010-es sikere után, a múlt héten megrendezett gálán is sikerült két elismerést begyűjteni így már összesen hatnál tart. És ha már megint Grammy, akkor említsük meg a The Civil Wars nevű formációt is, akik a múlt héten kaphatták meg első Grammy-díjukat, amit rögtön a második is követhetett. A 2008-ban alakult kéttagú együttes hol is máshol kezdhette volna pályáját mint Nashville-ben, a country szülőhazájában. Joy Williams és John Paul White debütáló albuma a tavalyi év februárjában jelenhetett meg Barton Hollow címen. A lemez és a dalok olyannyira jól sikerültek, hogy egyre többen megkedvelték a páros zenéjét az elmúlt évben. Nevüket pedig egyre többen megismerik hála a Grammy duplázásnak és a közelmúltban Taylor Swifttel elkészített közös daluknak.

Taylor Swift és a The Civil Wars közösen elkészített felvétele a Safe & Sound címet kapta. Már korábban, a múlt év decemberében megjelent kislemezként. A múlt hétig pedig már több mint félmillió példány fogyott belőle. A dal egyébként megtalálható a március 23-án bemutatásra kerülő Az éhezők viadala (The Hunger Games) címet viselő mozifilm hivatalos zenei albumán is. A felvétel videoklipje február 13-án került bemutatásra de hazánkból csak a múlt hét óta érhető el. A dal gyönyörű a klip pedig hangulatos! Ajánlott kategória!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos új klipek taylor swift the civil wars safe sound taylor swift the civil wars safe sound official music video taylor swift the civil wars safe sound klippremier taylor swift the civil wars safe sound klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr714136253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása