Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Pretty Reckless - You

2012.02.16. 22:19 engyus

the pretty reckless-you.jpgRégen hallottunk már a The Pretty Reckless nevű együttesről. Pedig 2009-es megalakulásuk után, és az első stúdióalbum megjelenését követően már sokan a jövő egyik meghatározó rockbandájának nevezték a Taylor Momsen vezényletével tapogatózó formációt. Bemutatkozó daluk, a Make Me Wanna Die című felvétel annyira zúzós lett, hogy én magam is azt hittem, hogy most aztán tényleg egy meghatározó rockbanada lép a porondra, és női énekesével betölti az Evanescence és a Within Temptation hallgatása közben keletkezett űrt. Azonban be kell látnunk, hogy ez nem így lett!

Azóta mindkét említett együttes feltámadt poraiból, Amy Lee-re és újjászervezett bandájára ez mindenképpen igaz. A The Pretty Reckless pedig olyan hirtelen tűnt el, amilyen hirtelen felbukkant. Persze jelentek meg további dalok a 2010. augusztusában napvilágot látó Light Me Up címet viselő bemutatkozó albumról, de egyik sem érte el a debütáló sláger népszerűségét. Sem a Miss Nothing, sem a Just Tonight nem ért el jelentős sikereket.

Ezt követően vajmi keveset hallhattunk Taylor Momsenről és bandájáról. Persze lehet hogy a tengerentúlon nagyobb visszhangot kaptak, de itt Európa szívében nem sok vizet zavartak, az biztos. De azért mégsem veszett nyomuk, hiszen a 2011-es évet végigturnézták és Amerika után Európába is eljutottak. Az újévet pedig Ausztráliában indították. A tavasszal pedig újabb világkörüli turnéba kezdenek, melynek végén Dél-Amerikát is beveszik majd. Szóval az együttes nem szűnt meg, aktívan koncertezik és járja a világot. De mikor lesz így új album? Azt hiszem a válasz még várat magára, de ezzel együtt mégis csak történt valami a bandával a jelenben.

A mai napon új zenei videó került fel az internetre. Mégpedig a 2010-es Light Me Up c. album utolsó dalához készült videoklip. A You című dal meglepően könnyed és lágy felvétel az eddig megszokott The Pretty Reckless dalokhoz képest. És mi tagadás, egész jó és hallgatható szerzemény, melynek dalszövege ugyan nem túl bonyolult, mégis sokatmondó lehet minden reménytelenül szerelmes embernek. A ma bemutatott zenei videó is egészen hangulatosra sikeredett, így talán mégis van egy kis halovány remény, hogy mégis csak lesz ebből a bandából valami. Bár sajnos az a tény, hogy egy régi dalhoz készült videoklip, sem azt támasztja alá hogy a közeljövőben új nagylemezt dob piacra az együttes.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos the pretty reckless új klipek the pretty reckless you the pretty reckless you official music video the pretty reckless you klippremier the pretty reckless you új dal the pretty reckless you 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr944118868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása