Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

DEV - Dancing Shoes & In My Trunk

2012.02.15. 19:18 engyus

dev_dancing_shoes.pngDevin Star Tailes neve a tavalyi évben vált igazán ismertté. Első ízben talán a The Cataracs nevű formáció dalaiban figyeltünk fel az egyszerűen csak DEV néven szereplő előadóra. De a Far East Movement nagysikerű slágerében, a Like A G6 c. dalban is közreműködött, ugyanis a felvétel DEV, Booty Bounce c. dalából is tartalmaz részleteket. Továbbá a JLS is felfigyelt rá, és tavaly nyáron közös dalt készítettek az énekesnővel. A közös munka eredményeként készült el az itthon is közkedvelt She Makes Me Wanna c. felvétel. Mindezek mellett DEV első albumát is elkészítette 2011-ben.

A 22 esztendős kaliforniai énekesnő The Night the Sun Came Up címen jelenteti majd meg bemutatkozó stúdióalbumát a közeljövőben. Az album eredetileg már 2011 közepén megjelent volna, ám most úgy néz hogy a tervezett megjelenési dátum március 27. A tizenkét felvételt tartalmazó lemez főként az electropop, dance és hiphop dallamokat részesíti előnyben. Az első kislemezdal még 2010-ben jelent meg Bass Down Low címen, melyet tavaly áprilisban az In The Dark követhetett. Decemberben az Enrique Iglesias közreműködésével készült harmadik single is megérkezett, Naked címen. Ehhez a kislemezhez egyelőre még nem készült zenei videó, viszont az albumon szintén szereplő Dancing Shoes és In My Trunk c. dalokhoz igen. Mindkét videoklip promóciós célokból készülhetett el az idei évben. A Dancing Shoes klipje januárban, az In My Trunk videója pedig tegnap, azaz február 14-én került bemutatásra!

Szólj hozzá!

Címkék: dev zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus music videos dev in my trunk dev dancing shoes dev in my trunk music video dev dancing shoes music video dev klippremier 2012 dev új klipek

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr954105174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása