Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Birdy - 1901

2012.02.12. 12:27 engyus

birdy1901.jpgMég mindig hihetetlen számomra hogy Birdy csupán egy 15 éves lány. Ennek ellenére Birdy nem egy klasszikus tinédzser! Egyéniségében, hangjában van valami megmagyarázhatatlan, valami művészi. Ha az ember a fiatal lány dalait hallgatja, valahogy eszébe sem jut arra gondolni, hogy ő csupán egy gyerek, aki remekül énekel. Van benne valami rejtett érettség, melyek dalaiban remekül visszaköszönnek. Birdy a tavalyi évben tűnt fel a zenei palettán Skinny Love c. feldolgozásával, ami hatalmas siker lett. Ekkor még volt aki Justin Bieberhez hasonlította tehetségét, ami szerintem több mint sértés Birdy számára. Mára azonban már nyilvánvalóvá vált, hogy Birdy összehasonlíthatatlan a hasonló korban ismertté váló tinisztárral. Lehet hogy sosem lesz akkora rajongótábora és közönsége mint Biebernek, viszont dalai sokkal többet jelentenek még egy egyszerű zenekedvelőnek is.

Debütáló albuma Birdy címen jelent meg november 4-én. A remek feldolgozásokon kívül természetesen saját dalokat is találunk a nagyszerű lemezen. Skinny Love, Shelter, People Help The People. Eddig ez a három kislemezdal jelent meg az albumról és azt hiszem mindegyik hamar befogadásra talált. Február 27-én érkezik a következő single, ami az 1901 címet viseli. A változatosság kedvéért ez is korábbi dal feldolgozása. Birdy ezúttal egy francia alternatív rockbanda, a Phoenix dalát formálta saját stílusára. Az új köntösben megszólaló dal mellé elkészült a zenei videó is, ami február 10-én debütálhatott Birdy You Tube oldalán. Bár ezek "csak" feldolgozások, mégis megszerettük őket és legtöbbször olyan, mintha egy teljesen új dallal lenne dolgunk. Ez a tehetséges és szemtelenül fiatal lány nagy jövő előtt áll, és saját dalaival akár még a zene nagyjai közé is bejuthat a jövőben!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music klippremier zenei videók napi music slágergyanús music videos új klipek birdy 1901 birdy 1901 official music video birdy 1901 klippremier birdy 1901 új dal birdy 1901 új klip birdy musician

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr454091074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása