Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn Me On

2012.02.01. 19:21 engyus

Turn_Me_On.jpgDavid Guetta továbbra is eláraszt minket slágereivel. Egymás után érkeznek a jobbnál jobb dalok, újabbnál újabb zenei videók. A világ jelenleg talán legfelkapottabb lemezlovasa tavaly augusztus 26-án jelentette meg ötödik albumát Nothing But The Beat címen. Ahogy azt várni lehetett, a DJ legújabb dalai is abszolút kedvenccé váltak és a slágerlisták élmezőnyébe tornászták magukat. Szinte nem is érdemes kiemelni egyetlen kislemezdalt sem, hiszen kivétel nélkül, mind bombaslágerek lettek.

December 13-án látott napvilágot az előadó legújabb stúdióalbumának ötödik kislemeze. A Turn Me On címet viselő felvétel Nicki Minaj közreműködésével készült. A tavalyi évben hírnevet és elismerést szerző rapper és énekesnő ezúttal elviselhető oldalát mutatja. A közelmúltban bemutatott Stupid Hoe után, a Turn Me On című dalban remekül helyt áll. Egy szó mint száz, ismételten egy igazán dinamikus, hallgatható és élvezetes dalt kaptunk David Guettától, aki ért a house és dance zene kedvelőinek nyelvén. Várhatóan a Turn Me On is hamar népszerű sláger lesz, és a tegnap debütáló videoklipet is gyakran láthatjuk majd a különböző zenecsatornákon. A klip talán kicsit félelmetessé sikerült, de ettől függetlenül nem lett rossz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music david guetta klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus nicki minaj új klipek david guetta nicki minaj turn me on david guetta nicki minaj turn me on klippremier david guetta nicki minaj turn me on video david guetta nicki minaj turn me on klip david guetta nicki minaj turn me on új dal klip single turn me on

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr884037241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása