Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Mike Posner - Wonderwall

2011.12.08. 22:00 engyus

Mike Posner mostanában nem igazán rukkolt elő új dalokkal. Az utóbbi időben inkább egyéni feldolgozásaival hódított az interneten. Teljesen új stílusban adta elő például Beyoncé, Halo című slágerét, vagy Adele, Rolling in The Deep c. dalát. Legutóbb pedig Cher Lloyd második kislemezdalában, a With Ur Love című felvételben közreműködött. Mike Posner hamarosan újabb albumot jelentet majd meg de addig is egy remek mixtape-pel lepte meg rajongóit.

November 20-án jelent meg az énekes negyedik mixtape albuma, The Layover címen. Ezen a korongon kapott helyet Posner legújabb felvétele, a Wonderwall című dal. A nagy zenerajongóknak biztosan rögtön az Oasis 1995-ös slágere ugrik be. Nem hiába, hiszen az amerikai előadó az egykori nagy kedvencet dolgozta fel és alakította saját stílusára. Elsőre furcsának tűnik az Oasis dala ebben a 21. századi electro-pop hangzásban, de nem olyan rossz. A dal mellé videoklip is készült, amely ma került bemutatásra. Azt kell mondjam, igen csak korhatár gyanús a klip! Mike Posner második nagylemez várhatóan 2012-ben jelenik majd meg Sky High címmel. Remélhetőleg hasonlóan slágergyanús dalokkal mint a Cooler Than Me vagy a Please Don’t Go.

1 komment

Címkék: zene music wonderwall klippremier zenei videók mike posner napi music slágergyanús engyus music videos új klipek mike posner wonderwall mike posner wonderwall official music video mike posner wonderwall klippremier mike posner wonderwall videoklip mike posner wonderwall cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr823449303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása