Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nicole Scherzinger - Try With Me

2011.10.24. 20:28 engyus

Márciusban jelent meg Nicol Scherzinger első szólóalbuma, melyet hosszadalmas munka előzött meg. Sokan kételkedve figyelték a Pussycat Dolls énekesnőjének szárnypróbálgatásait, ám Nicole bebizonyította hogy egyedül is megállja a helyét a zenei világban. Bár sokszor vádolták azzal az énekesnőt, hogy ötlettelen és más sztárokat másol, mindemellett remek dalokkal rukkolt elő, amelyek népszerűvé tették a Killer Love c. albumot.

Az énekesnő nemrég bejelentette, hogy újra kiadja első nagylemezét, természetesen új dalokkal bővítve. A tervek szerint az új változat december 6-án érkezik majd, de a friss felvételekkel ellátott album első kislemez már október 30-án megjelenik. Az új dal a Try With Me címet kapta. Első hallgatásra már kezdtem örülni, hogy végre egy lírai számot is hallhatunk a Nicole-tól de a kezdeti lassú dallamok után, a dal hamar átvált a dance stílusába. A felvétel mellé készült klipet a napokban adta ki az énekesnő. Az egzotikus videót az amerikai X Factor forgatási szünetében forgatták le Mexikóban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music nicole scherzinger klippremier zenei videók napi music slágergyanús engyus nicole scherzinger try with me nicole scherzinger try with me official music video nicole scherzinger try with me klippremier nicole scherzinger try with me killer love nicole scherzinger try with me video új dalok új klipek try with me

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr863327212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása