Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rebecca Fergusson - Nothing's Real But Love

2011.10.22. 12:12 engyus

Nemrég emlegettem Rebecca Ferguson-t, aki a tavalyi brit X Factor második helyén végzett. Végre valahára úgy néz ki, hogy a különleges hangú liverpooli énekesnő is kiadja debütáló albumát. Rebecca igazán szimpatikus és szerethető személyisége volt a tavalyi évadnak. Szinte minden stílusban megállta a helyét és zseniálisan énekelt. A végső fináléban például Christina Aguilerával duettezett, de végül matt Cardle mögött, csak a második hellyel kellett beérnie.

Nem meglepő, hogy végül Rebecca is Simon Cowell lemezkiadójával kötött szerződést. Heaven c. debütáló albuma december 5-én jelenik majd meg. Az első dal, az album előfutáraként kiadásra kerülő Nothing Real But Love című felvétel október 17-én került bemutatásra egy brit rádióban. A tervek szerint, hivatalosan november 27-én jelenik majd meg. Nem csalódtam a dalban, hiszen remekül illik Rebecca egyéniségéhez és stílusához. Persze nagy előny, ha maga az előadó is részt vesz a dal írásában. Valószínűleg hamarosan az idei X Factor egyik vendég előadójaként láthatjuk viszont az énekesnőt.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor napi music slágergyanús engyus rebecca fergusson nothing s real but love rebecca fergusson nothing s real but love single rebecca fergusson nothing s real but love x factor rebecca fergusson nothing s real but love official music video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr533321682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása