Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Britney Spears - Criminal

2011.10.19. 16:58 engyus

Egyszer, nem is olyan régen azt mondtam, hogy Britney Spears már szinte majdnem olyan népszerű, mint fénykorában. Nos talán tényleg igaz lehet, talán tényleg most jöttek el az amerikai énekesnő legsikeresebb évei. Már egy ideje botrányoktól mentesen éli életét a közkedvelt énekesnő, és hetedik, Femme Fatale címen megjelent stúdióalbuma elképesztően népszerű. Úgyhogy bátran mondhatjuk hogy az egykori tinibálvány Britney, ma már felnőtt nőként másodvirágzását éli.

Legújabb albuma már március 25. óta elérhető. Az első kislemezként bemutatott Hold It Against Me szinte berobbant a köztudatba. De a következő két single, a Till The World Ends és az I Wanna Go is egészen sikeresnek mondható. Szeptember 30-án pedig a negyedik felvétel is megérkezett az albumról. A dal a Criminal címet kapta, és jócskán szakít a megszokott hagyományokkal, ha az album eddigi dalaira gondolunk. Ezúttal nem egy mozgalmas és energikus pop-dance slágerről van szó, ami house és electropop stílusjegyekkel hívja fel magár a figyelmet. A Criminal egy hangulatos, közepes tempójú felvétel, melyben elsőre talán meglepő folk dallamokat is hallhatunk. Tiszta Mátyás király mese feeling nem? :)

Őszintén szólva Britney sosem tartozott a kedvenceim közé, de ez a dal kimondottan jól sikerült. Sokat dob rajta az időnként felcsendülő fuvolahangzás. A dalt természetesen a jól megszokott páros Max Martin és Shellback írta, egy bizonyos Tiffany Amber közreműködésével. A Londonban forgatott kalandos és filmszerű zenei videó a tegnap folyamán került bemutatásra. A Chris Marrs Piliero által rendezett videó bővelkedik túlfűtött és felnőtteknek szóló jelenetekben. A nyugalom megzavarására alkalmas képi hatások következnek! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó britney spears music zenei criminal klippremier napi music slágergyanús engyus britney spears criminal britney spears criminal klippremier britney spears criminal official music video britney spears criminal video britney spears új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr143315253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása