Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Beyoncé - Love On Top

2011.10.18. 19:02 engyus

Beyoncé mostanában kap hideget, meleget egyaránt. Legutóbbi klipjeivel például nem egészen sikerült megnyernie a közönséget. Nem elég, hogy amúgy sem valami kiemelkedő alkotások, az 1+1 és a Countdown című dalok videóinál is másolással vádolják. És ha őszinték is akarunk lenni, van is okuk rá! Akit jobban érdekel a téma, az olvassa el a Quart.hu közelmúltban megjelent cikkét.

Beyoncé negyedik albuma júniusban jelenhetett meg soka nagy örömére. Azonban ez az öröm hamar ürömmé változott, hiszen a dalok és a klipek is nagyon sok kritikát kaptak. Ez pedig már nem lehet véletlen. Azért azon véleményemet, miszerint a Best Thing I Never Had c. felvétel kiemelkedik mind közül, és egy nagyon jól sikerült dalról van szó. Eddig négy klip került bemutatásra Beyoncé legújabb albumához kapcsolódóan. A dalok közül csupán három jelent meg kislemezként. Legutóbb a Countdown című felvétel. A múlt héten az ehhez készült klipet tekinthettétek meg. De máris itt van a következő, a Love On Top c. dalhoz készült zenei videó. Ez a dal sem jelenik meg majd kislemezként, pedig talán jobb mint néhány korábban kiadott felvétel. Hallgassátok, nézzétek, elfogyott az ihletem mára! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music beyonce zenei videó klippremier napi music slágergyanús engyus beyonce love on top beyonce love on top official music video beyonce love on top klippremier beyonce love on top klip beyonce love on top video love on top

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr603312545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása