Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Kelly Rowland ft. Big Sean - Lay It On Me

2011.10.13. 22:50 engyus

Az idei brit X Factor mentorainak kétségtelenül leghangosabb személye, az amerikai Kelly Rowland. A Grammy-díjas ex Destiny’s Child tag idén ült be első ízben a mentori székbe. Legtöbbször nem tud a fenekén maradni, mindenre rápörög, látszik hogy sok energiája van. A műsor felvételei mellett még arra is maradt ereje és ideje, hogy legújabb zenei videóját elkészítse.

Július 22-én jelent meg Kelly Rowland harmadik szólóalbuma, amely a Here I Am címet kapta. Első ízben a David Guetta közreműködésével készített Commander jelenhetett meg az albumról. Ezt pedig a Lil Wayne segítségével elkészített Motivation követte még áprilisban. A nemrég bemutatott harmadik kislemez sem szakít a hagyományokkal, azaz szintén egy koprodukciót hallgathatunk meg. Augusztusban került piacra a Lay It On Me című kislemez, melyben ezúttal az amerikai Big Sean közreműködik. Tipikus R&B felvétel az oly divatos rap betétekkel. A klip tegnap került bemutatásra, melyben igazából semmi különös nem történik. Kelly Rowland boldogan vonaglik néhány jól szituált fekete pasi között. Szemmel láthatóan élvezi!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music zenei video kelly rowland videoklipek klippremier napi music slágergyanús engyus kelly rowland ft big sean lay it on me kelly rowland ft big sean lay it on me official music video kelly rowland ft big sean lay it on me klippremier kelly rowland ft big sean lay it on me video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr803301649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása