Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Saturdays - My Heart Takes Over

2011.10.11. 19:12 engyus

A Spice Girls és a Girls Aloud évei után manapság a The Saturdays lányai pezsdítik fel a brit és európai zenei paletta lánybandáinak csendes állóvízét. Persze a korábbi években elért Spice Girls sikereket elég nehéz volna felülmúlni, de azért a The Saturdays is jól teljesít. Megjegyezném, hogy ellenfelünk sem nagyon akad, hiszen már nem a lánybandák idejét éljük. A gyönyörű lányok hamarosan új lemezzel rukkolnak elő!

Una, Mollie, Frankie, Rochelle és Vanessa eddig két teljes stúdióalbumot jelentetett meg. Legutóbb pedig Headlines! című középlemezük látott napvilágot. November 21-én pedig megjelenhet a csajok harmadik nagylemez, az On Your Radar címet viselő stúdióalbum, melyről két kislemez is közkinccsé vált már az elmúlt hónapokban. Májusban a Notorious, míg szeptemberben az All Fired Up jelenhetett meg. November 13-án pedig megérkezhet a következő single is, ami a My Heart Takes Over címet kapta. A mostanság megszokott dance stílust ezúttal nélkülözi a lányok legújabb dala. De kell a változatosság! Egy kellemes dalról van szó, melynek videoklipje ma került bemutatásra. Gyönyörű lányok, meseszép izlandi tájak, érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: music klipek the saturdays klippremier napi music slágergyanús engyus the saturdays my heart takes over the saturdays my heart takes over official music video the saturdays my heart takes over klippremier the saturdays my heart takes over videoklip the saturdays új klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr683295744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása