Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 6. - Kullogunk a világ után...

2011.10.08. 13:41 engyus

Heti elemzéseim magyar vonulata ezennel véget ért! Igen, jól olvassátok! Sajnos többé nem áll módomban beszámolni a hazai X Faktor történéseiről. Eddig sem rejtettem véka alá azon véleményemet, hogy az idén összegyűlt mezőny nem valami erős, nem valami sokszínű, és a tavalyitól jóval gyengébb. Mégsem ez az oka a döntésemnek. Már tavaly is azt gondoltam, hogy az RTL nagy hibát vétett azzal, hogy nem hozott létre egy You Tube oldalt a műsornak.

Véleményem szerint ezzel sokkal több rajongót szerezhettek volna, sokkal többen követték volna a szériát, hiszen napjaink egyik leglátogatottabb oldaláról van szó. Nem utolsó sorban, a média szempontjából sem egy hatástalan harci fegyver a You Tube. De hát úgy néz ki itthon nem így gondolják, hiszen idén sem vették a fáradtságot a hazaiak, hogy véghez vigyenek egy kb. 2 perces regisztrációt. Persze utána folyamatosan kellett volna töltögetni a videókat, de hát ilyen ez a popszakma nem? Szóval szerintem egy cikk, videók nélkül nem is cikk egy ilyen oldalon. És sajnos mivel a szerzői jogokra hivatkozva tönkretették a szorgos és hasznos hazai X Faktor rajongók munkáját, akik ingyen és bérmentve feltöltötték az adásról szóló videókat, úgy döntöttem feleslegesen fecsérlem a szót. Az internetre felkerülő X Faktoros videókat folyamatosan törlik, újakat nem tesznek fel, úgyhogy ez a helyzet. Akit érdekel, az amúgy is nézi nem? Tehát a rovat folytatódik és ezentúl csak a brit és amerikai évadokról számolok be. Mert ott, és a világ még számos országában is alapvető lépés volt létrehozni egy videós regisztrációt, ahol a rajongók megosztatják kedvenc előadóik produkcióit. Kullogunk a világ után… Sajnos ez van!

Mivel változott a hadrend és a két maradék évadot eddig kicsit szétcsúszva mutattam be, ezen a héten kihagyom az amerikai adásokat és csak az angol műsorról szólok. A tengerentúlon csütörtökön és pénteken vannak az adások, Angliában pedig szombaton és vasárnap. Ezért egyszerűbb lesz ha az eheti adásokat egyszerre vesézem ki. Úgyhogy most pár szóban a múlt heti brit X Factor adásáról szólok, ahol a versenyzők már a mentorok házában jártak. A négy ítész négy embert választhatott ki a nyolc jelöltje közül. A versenyzők közül a legtöbben hozták a kötelezőt, ám akadtak csalódást okozó egyének is. Talán a mentorok döntései sem voltak meglepőek, legtöbb helyen a tehetség és a hangi adottságok döntöttek. Kivéve Louis Walsh-t aki jó szokásához híven ismét egy idegesítő próbálkozót juttatott tovább. A már korábban is említett Goldie-t. A lehengerlő Sami Brooks pedig lapátra került. Aztán a műsor végén minden a helyére került, hiszen a továbbjutók között már nem Goldie, hanem Sami szerepelt. A csapatok és a lányok mezőnye is igen erős. A következő két videóban a múlt heti adás két remek produkcióját láthatjátok!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary x factor 11 6 kullogunk a vilag utan

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr33287502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása