Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Jessie J - Who You Are

2011.10.02. 13:37 engyus

Jessie J az elmúlt kilenc hónapban abszolút sikeres és közkedvelt előadóvá vált. Azt hiszem nem csak Európában, hanem világszerte. De ezen nem is kell meglepődnünk, hiszen a fiatal énekesnő bombaként robbant be a zenei életbe, és dalaival rögtön rajongókat szerzett magának. Eddig talán a legsikeresebb a Price Tag és a Nobody’s Perfect c. dalai voltak. Tegnap pedig végre bemutatásra került Jessie J egy szintén remek és népszerű felvételének hivatalos zenei videója.

Jessie J február 25-én adta ki Who You Are című debütáló albumát, amelyen, mint az várható is volt, jobbnál jobb dalokat hallgathattunk meg. Eddig négy kislemez került bemutatásra az énekesnő első albumáról. November 7-én jelenhet majd meg az ötödik single, az album címadó dala, a Who You Are c. felvétel. A remekbe szabott nagylemez egyik legjobb daláról van szó. Arról a lassú érzelmekkel teli balladáról, ami felcsendült a Step Up című mozifilm harmadik részében is.

A tegnapi nap debütált a felvétel klipje, mely igazán egyszerűre sikeredett, főleg akkor ha az énekesnő eddigi munkáit vesszük figyelembe. Lehet a közelmúltban elszenvedett lábtörése miatt is forgattak ilyen típusú videót. Viszont egyszerűség ide vagy oda, azt hiszem az érzelmek kihangsúlyozásában nincs hiány!

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus jessie j jessie j who you are jessie j who you are official music video jessie j who you are klippremier jessie j who you are videoklip jessie j who you are új dal step up who you are

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr793271834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása