Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

James Blunt - Dangerous

2011.09.30. 18:49 engyus

James Blunt ismét új dallal rukkolt elő. Az angol zenész, énekes és dalszövegíró 2010 novemberében adta ki harmadik nagylemezét, Some Kind Of Trouble címen. Az album elég jól szerepelt az eladási listákon, az új dalok közül pedig már több is felcsendülhetett a hazai rádiókban is. A Stay The Night és az I’ll Be Your Man című kislemezdalokat így már többen ismerhetitek.

Szeptember 12-én jelenhetett meg az album ötödik kislemeze. A dal a Dangerous címet kapta és szerintem nagyon jól sikerült. A felvétel dallamai és James Blunt hangja egészen jól kiegészítik egymást. A brit előadó hangja amúgy is olyan jellegzetes, hogy szinte összetéveszthetetlen bárkiével. A dal ezúttal nem a lassú balladák sorát gyarapítja, egy dinamikus, közepes tempójú szerzeményről van szó, amely csatlakozhat James Blunt sikeres dalainak táborához. A napokban bemutatott klip is igen kreatív lett, melyben egy éjszakai bár kulisszái mögé pillanthatunk be. Mindent a szemnek! :)

komment

Címkék: zene music dangerous james blunt napi music slágergyanús engyus james blunt dangerous james blunt dangerous official music video james blunt dangerous klippremier james blunt dangerous video james blunt dangerous új dal james blunt dangerous single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr933268382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása