Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Timbaland ft. Pitbull - Pass At Me

2011.09.21. 22:00 engyus

Timbaland, napjaink egyik legsikeresebb zenei producere és előadja, aki hamarosan újabb nagy dobásra készül. Az R&B, a rap, és a hip hop berkeiben is otthonosan mozgó amerikai előadó várhatóan novemberben jelenteti meg legújabb stúdióalbumát. Ha a szólóalbumok tekintetében vizsgáljuk az elmúlt éveket, akkor ez lesz Timbaland negyedik egyéni nagylemeze. Az előző két album szokásaihoz ragaszkodva, ezúttal a Shock Value III. címet kapta a készülő nagylemez.

Valószínűleg ismételten egy remek és változatos albumot hallgathatunk majd meg, hiszen olyan neves előadók közreműködnek majd rajta, mint David Guetta, Rihanna, Pitbull, Justin Timberlake, Bruno Mars, Dev, Chris Brown vagy Demi Lovato. Az első kislemez a közelmúltban látott napvilágot Pass At Me címen. Az újdonság David Guetta és Pitbull közreműködésével készülhetett el. A dalban mindenki hozza a tőle megszokott stílust, de azt hiszem hatalmas énektudásra ismét nem volt szükség a felvétel elkészítéséhez. Persze manapság már nem ez a mérvadó egy sikeres dal elkészítésében. A kislemez hivatalos videója tegnap debütálhatott, melyben a csinos és vonzó hölgyeken kívül, mindhárom előadó szerepet kapott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus timbaland ft pitbull pass at me timbaland ft pitbull pass at me official music video timbaland ft pitbull pass at me klippremier timbaland ft pitbull pass at me videoklip timbaland ft pitbull pass at me new single új dal timbaland ft pitbull pass at me shock value:3 timbaland pitbull

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr893244562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása