Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Sean Paul ft. Alexis Jordan - Got 2 Luv U

2011.09.16. 17:29 engyus

Alexis Jordan pályafutásának kezdetéről már írtam Nektek a közelmúltban. Egykori America’s Got Talentben való felbukkanása óta jó pár év eltelt, és a tehetséges kislányból, tehetséges nagylány lett. Már debütáló nagylemezén is túl van, melynek dalai közül több is megfordult a toplisták élvonalában. Ezúttal azonban új vizekre evezett, első ízben közreműködött egy ismert előadó felvételében.

Sean Paul, Got 2 Luv U című újdonságáról van szó, ami a jamaicai rapper legújabb stúdióalbumának előfutáraként jelent meg július 19-én. A Grammy-díjas előadó ötödik albumának megjelentetésére készül, ami valamikor az év vége felére várható. A dancehall, reggae és R&B műfajában is otthonosan mozgó Sean Paul olyan neves előadókkal duettezett már, mint Beyoncé, Rihanna vagy Snoop Dog. Ezúttal úgy gondolta a fiatal Alexis lesz a megfelelő partner és szerintem jól döntött. A mai nap folyamán került bemutatásra a dal hivatalos zenei videója, ami augusztusban került leforgatásra, a Las Vegas-i Hard Rock Caféban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music engyus sean paul ft alexis jordan got 2 luv u sean paul ft alexis jordan got 2 luv u official music video sean paul ft alexis jordan got 2 luv u klippremier sean paul ft alexis jordan got 2 luv u videoklip sean paul alexis jordan got 2 luv u dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr123232243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása