Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

X Factor '11 # 3. - Egyre jobb!

2011.09.15. 21:43 engyus

Megvolt a második adás is… Lám, lám mégis tudunk színvonalas műsort készíteni egy jól bejáratott nyugati séma alapján? Eddig úgy néz ki, csak el ne kiabáljam. De ahogy már leírtam a múltkor is, idén klasszisokkal jobb a hazai X Faktor, mint az elmúlt esztendőben. A legutóbbi adás is erről tett tanúbizonyságot. Tehetségek már pedig még mindig vannak. Újak is, régiek is. Tehetségtelenek meg még inkább, tehát teljes a show. Mindig hiányoltam a közönség átélését és hangulatkeltését. Nos, most aztán előtérbe került de én még mindig húzom a szám. Mint tudjuk minden showban van hangulatfelelős vagy tapsmester, akik adott időben hergelik a közönséget, mit csináljanak. Hát azt hiszem a legutóbbi előadásban kicsit erőltetett és mű volt a közönség túlzott jókedve, de hát nekem se jó semmi úgy látszik :) Az adás abszolút kedvencei a tavaly csúnyán kiszelektált Muri Enikő és Németh Katica voltak, akik újfent megpróbálnak bekerülni a legjobb 12 közé. Azt hiszem, van is rá esélyük. Talán Enikőben több lehetőség rejlik de majd a Tábor etapban kiderül mit is tudnak valójában.

Az angolok meg jól kitoltak velünk. Gondoltak egyet és rögtön dupla epizódot vetítettek a hétvégén. És jó szokásukat továbbra is tartják, hiszen a következő időpontban is két válogató kerül levetítésre. Nálam ez a két adás volt eddig a legjobb. Feltette arra a bizonyos i-re a pontot. Olyan szunnyadó tehetségek kerültek elő, akik nem tudni hol bujkáltak idáig! Sami Brookes előadása nálam kiverte a biztosítékot. Whitney Houston, One Moment In Time c. felvételét énekelte el, nem is akárhogyan. Azt hiszem ha elkezditek nézni a videót az első pár perc után nem gondoltátok volna micsoda hangja van a bohókás hölgynek. Ezután pedig Lascel Woods következett aki a Use Somebody című sláger egyéni feldolgozásával biztosította be helyét a következő válogatóra. A következő részből pedig Amelia Lily nevét emelném ki, aki mindössze 16 éves, de abszolút sztár alkat és hihetetlen hanggal rendelkezik! Ha a következő két adásban is ennyi tehetség bukkan fel, durva évadnak nézünk elébe. Nem beszélve arról, hogy hamarosan kezdődik Amerikában is az X Factor… Mi lesz még itt?

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene music x factor x faktor napi music slágergyanús engyus x factor 2011 x faktor 2011 hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr983230515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása