Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Tony Bennett & Amy Winehouse - Body And Soul

2011.09.14. 22:01 engyus

Július 23. az idei évtől kezdve fekete nappá vált a zenei világ naptárában. Mint az ismeretes, idén júliusban tragikus hirtelenséggel elhunyt Amy Winehouse. A mindössze 27 esztendős énekesnőt azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. Botrányos életvitele és viselkedése mellett elképesztő tehetsége miatt figyelhettünk fel rá. Egészen különleges zenei érzékével és káprázatos énekhangjával negatív tulajdonságai ellenére is számos rajongót szerzett magának.

A két kiadott stúdióalbummal rendelkező énekesnő tegnap lett volna 28 éves. Ennek apropóján a tegnapi nap során jelent meg Amy Winehouse eddig még ki nem adott, utolsó dala valamint a dalhoz készült videófelvétel. A dalt még márciusban rögzítette Amy és különleges duett partnere, a világhírű Tony Bennett. A Body and Soul címet viselő dal, az utolsó felvétel, melyet az énekesnő halála előtt rögzített. Az újdonság egyébként Tony Bennett szeptember 19-én megjelenő, Duets II. című albumán lesz megtalálható. A dal egyszerűen remek lett. A most bemutatott zenei videó pedig a stúdiófelvétel pillanatait örökíti meg.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus tony bennett amy winehouse body and soul tony bennett amy winehouse body and soul official music video tony bennett amy winehouse body and soul videoklip tony bennett amy winehouse body and soul új dal amy winehouse tolsó dala

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr213228185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása