Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cascada - Au Revoir

2011.09.12. 22:52 engyus

A németek egyik legismertebb zenei formációja ismételten új dallal és zenei videóval rukkolt elő. A Cascada június 17-én adta ki legújabb, immáron negyedik stúdióalbumát ami ezúttal az Original Me címet kapta. Az első kislemez a 2010 márciusában megjelenő, Lady Gaga koppintás, a Pyromania című dal volt. A Lady Gaga másolást az akkori zenei videóra értem, ami igen csak megpróbálta követni a popdíva stílusát.

A következő kislemezdal pedig dallamaiban és stílusában hasonlított egy jól ismert popslágerre. A június 3-án bemutatott San Francisco c. dal ritmusa eléggé emlékeztet Katy Perry, California Girls című felvételére. Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy a Cascada nem eredeti, csupán az utóbbi időben a stílusváltás övezte időszakban, kissé vesztett hitelességéből. Legalább is számomra. Régebbi dalaik sokkal jobban megállták a helyüket, mostanság pedig kicsit túlságosan is próbálják felvenni a kesztyűt a divattal.

A napokban pedig megérkezett a harmadik hivatalos single, a francia címmel rendelkező Au Revoir c. felvétel. És ha már francia cím… Az együttes új albuma Franciaországban is megjelent és ez a dal lesz az első hivatalos kislemeze. A közelmúltban a dal zenei videója is bemutatkozott. Most ezt tekinthetitek meg!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music cascada napi music slágergyanús engyus cascada au revoir cascada au revoir official music video cascada au revoir klippremier cascada au revoir videoklip cascada au revoir single cascada au revoir új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr683222034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása