Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

You Tube Covers # 1. - Arlene Zelina

2011.09.05. 11:34 engyus

Ideje volt már valahogy életet lehelni két elfeledett rovatomba. Ideje volt már leporolni őket, ugyanis egyre több tehetséggel találkozhatunk a legnépszerűbb videómegosztó oldalán. Nem is tudom, honnan van ennyi tehetséges fiatal. Egyfajta általános divat lett elénekelni a legnépszerűbb slágereket, felvenni egy kamerával majd feltölteni a You Tube-ra. De mi azt hiszem nagyon örülünk ennek, hiszen a feldolgozások számos esetben felmúlják az eredeti változatot. És a legszebb az egészben hogy ezek a tehetséges előadók a legtöbb esetben teljesen amatőrök, még ha már van is megvásárolható daluk. Hiszen a mai világban már szinte mindenki tölthet fel dalokat az iTunes-ra. Úgyhogy arra gondoltam, hogy ismét tegyük változatossá egy kicsit a blog oldalait, mostanság úgysem volt rá elég időm. Aki rendszeresen követi a blogot a Facebookon is, megszokhatta hogy időről időre közzé tettem az ilyen típusú videókat, de most újra egy kicsit nagyobb jelentőséget biztosítok számukra. Éppen ezért a korábbi You Tube Amatőrök és Mai zenék, kicsit másképp c. rovatokat egyesítve útnak indítom, a You Tube Covers című szekciót. Ebben természetesen az amatőr feldolgozásokon kívül, befutott sztárok feldolgozásai előkerülnek majd. Remélem mindenki talál számára megfelelő csemegét majd! Jó szórakozást!

Kezdjük egy ausztrál hölggyel, Arlene Zelinával. A 21 éves lány minden erejével azon van, hogy betörjön a zeneiparba. Rengeteg lehetőség rejlik a hangjában, technikásan és rendkívül tisztán énekel. A közelmúltban kezdett el ún. cover dalokat feltölteni az internetre, melyek még nem rendelkeznek milliós nézettséggel ugyan, de azt hiszem nem sokára többen is felfigyelnek majd a melbourne-i lányra. Már néhány saját szerzeménnyel is rendelkezik, ami azt hiszem még közelebb viheti őt egy sikeres karrier kezdetéhez. Igazából bármelyik felvételét megoszthatnám, mert egytől-egyig kiválóak, én mégis Beyonce, Best Thing I Never Had c. slágerének, valamint Demi Lovato, Skyscraper című dalának feldolgozását mutatom be.

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus you tube cover 1 arlene zelina you tube cover arlene zelina you tube cover 1 arlene zelina feldolgozás arlene zelina demi lovato skyscraper cover arlene zelina beyonce best thing i never had cover

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr203203783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása