Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly

2011.08.29. 21:09 engyus

Sokan annyira várták már Nicki Minaj és Rihanna közös, Fly című dalának a videoklipjét, hogy bele is feledkeztek a nagy várakozásba. A klipforgatás óta ugyanis több mint fél év telt el, és a kezdeti izgalom is alábbhagyott. A mai napon pedig meglepetésként ért a hír, hogy hivatalosan is debütálhatott a két énekesnő közös felvételének videója.

Nicki Minaj igazi popcsilaggá nőtte ki magát az elmúlt hónapokban. Első albuma tavaly novemberben került kiadásra, Pink Friday címen. A Fly című dal megjelenése előtt, hét kislemez került ki az albumról. Ezek közül talán a Super Bass volt a legsikeresebb. Valamint Nicki nevét sokan a David Guetta és Flo Rida közreműködésével készült, közkedvelt sláger, a Where Them Girls At című szám után ismerték meg.

Nicki és Rihanna közös munkássága nem újdonság, hiszen a barbadosi énekesnő Loud c. albumának Raining Men c. dalában is együtt énekeltek. Kétségtelen, hogy a Pink Friday nyolcadik kislemezeként megjelenő, szeptember 11-re várható Fly, klasszisokkal jobb lett az előző duettnél. A ma bemutatott zenei videó január 7-én került leforgatásra. Hát ez a nap sem most volt!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus nicki minaj fly nicki minaj ft rihanna fly nicki minaj ft rihanna fly official music video nicki minaj ft rihanna fly klippremier nicki minaj ft rihanna fly videoklip nicki minaj ft rihanna fly single dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr183189112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása