Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Rihanna - Cheers (Drink To That)

2011.08.26. 21:22 engyus

Rihanna ötödik nagylemezéről talán már minden bőrt lehúztunk. A Loud című album eddig hat kislemezzel büszkélkedhetett, augusztus elején pedig a hetedik single is megjelenhetett. A Cheers címet viselő dal valószínűleg az utolsó felvétel a barbadosi énekesnő nagy sikerű albumáról. Egyszerűen már nincs olyan dal, amit érdemes volna kiadni kislemezként.

A Cheers (Drink To That) c. felvétel augusztus 2-án debütálhatott. Megmondom őszintén nekem annyira nem jön be. Sőt! Ez a dal tetszik legkevésbé az amúgy remek felvételekkel rendelkező Loud című nagylemezről. Nem is tudom… Nekem kissé már erőltetett a dal, olyan „írjunk már még valamit, hogy legyen elég nóta a lemezen” hangulata van. Ezt mutatja a zenei alap, amely Avril Lavigne 2002-es I’m With You c. slágerből tartalmaz részleteket.

Azért gondolom sokan nem értetek egyet most velem, de hát épp ez a dolog lényege! De a dal biztosan nem lesz annyira népszerű, mint elődjei. Ez az album végi hangulat a klipen is érződik. A ma hajnalban bemutatott zenei videóra sem maradt már elég ötlet, így az énekesnő Loud Tour nevet viselő turnéjának felvételeiből lett összevágva. Azonban némi felüdülést kelthet, hogy a videóban Jay-Z, Kanye West és Cee Lo Green is feltűnik. Amúgy meg ne is figyeljetek rám! Csak jár a szám... hiszen ez a cikk is olyan összecsapott lett mint a dal vagy a klip... :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene rihanna napi music slágergyanús engyus rihanna cheers drink to that rihanna cheers drink to that official music video rihanna cheers drink to that videoklip rihanna cheers drink to that klippremier rihanna cheers drink to that loud cheers drink to that

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr263182794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása