Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Bad Meets Evil ft. Bruno Mars - Lighters

2011.08.23. 21:48 engyus

Akik kedvelik, és egy kicsit ismerik is a rap műfaját, bizonyára tisztában vannak azzal, kikből is áll a Bad Meets Evil duója. A Detroitban alakuló formációt Eminem és Royce Da 5'9 alkotja. Természetesen Eminemet senkinek sem kell bemutatnom, de sokan nem tudják róla, hogy 1997-ben ebben felállásban kezdett el tevékenykedni. Albumot eddig sosem adtak ki, viszont több dalt is írtak közösen.

Később felbomlani látszott a kitűnő kapcsolat, hiszen Royce Da nem igazán értette meg magát, Eminem, D12 nevű bandájával. Aztán évek múltán újra közös felvételeket kezdtek el készíteni. Most pedig sok esztendő után Eminem sikeres karrierje mellett úgy döntött belevág egy lemezbe régi cimborájával. Június 13-án jelenhetett meg a Hell: The Sequel címet viseli lemezük. Azért érdekes, hogy évek óta együtt dolgoznak és csak most jelent meg közös albumuk nem? Az első, Fast Lane címet viselő kislemez májusban került bemutatásra. Július 5-én pedig megérkezett a második dal az albumról, ami már egy igazán slágergyanús szerzemény.

Miért is? Azért, mert a Lighters című dalban napjaink egyik legkedveltebb énekese, Bruno Mars is közreműködik. Természetesen zenei videó is készült az újdonsághoz, ami a tegnapi nap folyamán jelenhetett meg. A klipet Rich Lee rendezte és a múlt hónapban került leforgatásra Los Angelesben. Kíváncsian várjuk, hogyan szerepel az új dal a slágerlistákon és a közönség körében!

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus bad meets evil ft bruno mars lighters bad meets evil ft bruno mars lighters official music video eminem bruno mars lighters eminem bruno mars lighters official music video eminem bruno mars lighters klippremier royce da eminem lighters

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr223174532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása