Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

INNA - Un Momento

2011.08.10. 11:06 engyus

A szomszédos Romániából származó Inna ismételten egy hangulatos nyári slágerrel jelentkezik. Igaz, hogy már jócskán benne járunk az augusztusban, de talán ezzel a dallal még sikerül egy kicsit felpezsdíteni a közel sem nyárias hangulatot. A zenei újdonság az Un Momento címet viseli, és tulajdonképpen már tavaly szeptemberben kiadásra került, mint promóciós kislemez. Valamint tavaly ősszel Spanyolországban is megjelent az énekesnő nagysikerű Hot címet viselő debütáló albuma, melyen mint bónusz dal kapott helyet a felvétel.

A dal azonban most hivatalosan is megjelenik, hiszen felkerült Inna második nagylemezére, a szeptember 20-án megjelenő, I Am The Club Rocker c. albumra. Így ez lesz a lemez harmadik single-je. A jól megszokott Play & Win párossal készült dal, a jól megszokott fülbemászó dallamokkal rendelkezik. A tegnap éjjel bemutatott zenei videóban pedig ismét csinos lányok, szép környezet és hatalmas buli hangulat szerepel. Az Alex Herron által rendezett videoklipet Palma de Mallorcán forgatták a múlt hónapban.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music inna napi music slágergyanús engyus inna un momento inna un momento official music video inna un momento klippremier inna un momento videoklip inna un momento új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr873139438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása