Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

James Morrison - I Won't Let You Go

2011.08.09. 10:29 engyus

Sokszor elgondolkodom azon melyik is lehet minden idők legszebb dala, melyik is lehet minden idők legszomorúbb dala. Nehéz a választás, rengeteg remek felvétel színesíti a palettát. Az azonban biztos, hogy az én listámon szerepel 2008 egyik legszebb slágere, a James Morrison és Nelly Furtado által közösen elénekelt, Broken Strings. James Morrison ezzel a dallal érte el eddigi legnagyobb sikerét. Most viszont egy hasonlóan remek újdonsággal rukkolt elő.

A 26 esztendős brit énekes ezidáig két stúdióalbummal büszkélkedhet. Az évek során megszokhattuk hogy gitárjától szinte elválaszthatatlan a tehetséges előadó. Kiváló gitártudását dalaiban és klipjeiben is bizonyította. Két legismertebb felvétele a 2006-os You Give Me Something, valamint a már említett Broken Strings.

Morrison az elmúlt időszakban harmadik nagylemezén dolgozott. Kezdetben úgy tervezte, hogy a The Awakening címet viselő albuma már a tavasz folyamán megjelenik. Aztán úgy alakult, hogy a brit fiatalember még nem érezte úgy hogy elkészült a dalokkal, nem érezte elég magabiztosnak magát és úgy döntött, egy kicsit még dolgozik a lemezen. Július 11-én azonban megjelent végre bemutatkozó kislemezdal, ami az I Won’t Let You Go címet kapta. Ismét egy remek lírai balladát hallhatunk, ami mellé hangulatos klip is készült. Ezt nézhetitek meg most! Aki pedig érdeklődik James Morrison legújabb albuma iránt, annak jó hír, hogy szeptember 26-án kerül a boltokba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music james morrison napi music slágergyanús engyus james morrison i won t let you go james morrison i won t let you go official music video james morrison i won t let you go klippremier james morrison i won t let you go videoklip james morrison i won t let you go new single i won t let you go james morrison the aweking

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr163136379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása