Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cee Lo Green - Cry Baby

2011.08.08. 21:29 engyus

A The Lady Killer címet viselő album ténylegesen meghozta az áttörést Cee Lo Green számára. A tavaly novemberben kiadott nagylemez eddigi legsikeresebb felvétele, a Forget You (Fuck You) c. dal, ami az elmúlt időszak egyik legnagyobb slágerévé nőtte ki magát. Ezt a kislemezt további remek dalok követhették, ezek azonban már nem értek el akkora visszhangot, mint elődjük.

Az It’s Ok és a Brigth Lights Bigger City című kislemezeket legutóbb az I Want You követte. Úgy néz ki, hamarosan megjelenhet az album ötödik kislemeze is, ugyanis a mai nap folyamán Cee Lo Green egy újabb dalának zenei videója készült el. A Cry Baby címet viselő felvétel hozza a már megszokott kellemes soul hangzást és a fülbemászó dallamokat. A zenei videó pedig a Forget You-ból megszokott kort idézi, melyben Cee Lo Greent egy táncoslábú színész, Jaleel White helyettesíti.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus cee lo green cry baby cee lo green cry baby official music video cee lo green cry baby videoklip cee lo green cry baby klippremier cee lo green cry baby new single cee lo green cry baby új dal

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr193135197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása