Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony

2011.07.25. 21:38 engyus

A tavasz folyamán Pitbull újra hatalmas sikerrel robbant be popzene élmezőnyébe. A Ne-Yo és Afrojack közreműködésével készült Give Me Everything című sláger a rapper egyik legsikeresebb dala lett. A slágerlistákon, a rádiókban és a zenecsatornákon is állandó szereplő a kitűnő felvétel. A közelmúltban pedig megérkezett a legújabb Pitbull nóta, ami szintén nagy kedvenc már most.

Június 17-én jelent meg Pitbull hatodik stúdióalbuma, a Planet Pit címet viselő nagylemez. A korongról eddig három kislemezdal került bemutatásra. A Hey Baby, a Give Me Everything, legutóbb pedig a Rain On Me c. felvétel. A Marc Anthony közreműködésével készült felvétel június 10-én jelent meg. Először csak mint promócios lemez, majd a sikerre való tekintettel július 19-én az album hivatalos kislemezeként is debütálhatott a remek dance-pop felvétel. A David Rosseau által rendezett zenei videó pedig július 22-én került bemutatásra világszerte.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music marc anthony pitbull napi music slágergyanús engyus pitbull rain over me ft marc anthony pitbull rain over me ft marc anthony official music video pitbull rain over me ft marc anthony klippremier pitbull rain over me ft marc anthony single pitbull rain over me ft marc anthony videoklip rain over me

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr573097883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása