Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

DEV - In The Dark

2011.07.10. 18:03 engyus

Ha már az előző cikkben előkerült DEV neve, itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerkedjünk az énekesnővel. Dev főként az utóbbi hónapokból lehet ismerős. Nagyon sokan kedvelik Bass Down Low című felvételét is, de leginkább a The Cataracs és a Far East Movement dalaiban való aktív közreműködés kapcsán ismerhetjük.

A 22 éves Devin Star Tailes, művésznevén csak Dev, egy Kaliforniai városkában született 1989-ben. Eleinte még egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy énekes lesz belőle, ugyanis négy éves korától versenyszerűen úszott. A gimnázium után angolt és történelmet kezdett tanulni a főiskolán, ám ekkor élete hatalmas fordulatot vett.

Saját dalokat és feldolgozásokat töltött fel a MySpace-re, ahol a The Catarcs tagjai fel is figyeltek Dev tehetségére. Felvették vele a kapcsolatot, és Dev hamarosan, főiskolai tanulmányait hátrahagyva utazott Los Angelesbe, ahol a The Catarcs csapatával kezdett dolgozni.

Tavaly a Fa East Movement is felfigyelt a lány egyik dalára, így a Booty Bounce című felvételt felhasználták Like a G6 c. slágerükhöz, ami óriási siker lett. Szeptember 20-án megjelenhet debütáló albuma, ami a The Night the Sun Came Up címet kapta. Az első kislemezt, a Bass Down Low című slágert már ismerhetjük. Most pedig In The Dark címen látott napvilágot a következő felvétel, melyhez klip is készült. Úgy néz ki Dev lesz az electropop stílus legújabb gyöngyszeme. Mint láthattátok a The Cataracson kívül a JLS és a Far East Movement is dolgozott már vele. De ha minden igaz David Guetta következő albumán is szerepet kap majd.

Szólj hozzá!

Címkék: dev zene music napi music slágergyanús engyus in the dark dev in the dark dev in the dark official music video dev in the dark klippremier dev in the dark klip dev in the dark video dev in the dark new single

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr873055363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása