Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

DJ Earworm - Party on the Floor

2011.07.06. 22:40 engyus

DJ Earworm szokás szerint remek mash up-pal rukkolt elő. Az amerikai DJ időről-időre zseniálisan összeállított remixeket készít, legyen szó az év legnagyobb vagy a nyár legütősebb slágereiről. Legújabb munkája a Party On The Floor, már június közepén megérkezett, de a nyári nagy slágerkavalkádban csak most vettem elő a tarsolyomból.

A tehetséges zenész Jordan Roseman látta meg a napvilágot az USA-ban. Fiatal korában megtanult zongorázni és már ekkor számítógépen szerkesztett zenéket. Egyetemi tanulmányai alatt egyre profibbá vált, egyre profibb remixeket készített. You Tube-ra feltöltött felvételeit egyre többen hallgatták meg, mash up-jai közkedveltté váltak. Mostani alkotása az elmúlt időszak legnagyobb slágereiből állt össze. Felsorolni felesleges, hiszen egytől-egyig ismert dalokról van szó! Remek hang és videóvágás! Kötelező darab!

Szólj hozzá!

Címkék: dj earworm party on the floor dj earworm party on the floor official music video remixdj earworm party on the floor dj earworm party on the floor mash up 2011 summer

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr423045681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása