Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Eric Saade feat J-Son - Hearts In The Air

2011.07.01. 20:44 engyus

Kétségtelenül Eric Saade az idei Eurovíziós dalfesztivál legnagyobb felfedezettje. Az már biztos, hogy a győztes azerbajdzsáni duónál jóval nagyobb népszerűséggel bír. Mi is a nevük? Emlékeztek még rájuk? A svéd fiú csupán a harmadik helyet szerezte meg Popular c. dalával, Európában mégis szinte egyik pillanatról a másikra sokszorozódott meg rajongóinak száma.

A fiatal előadó természetesen főként a lányok körében örvend nagy népszerűségnek, de hát ilyen ez a popszakma. Eric Khaled Saade 1990-ben született Svédországban. Már korán megismerkedett a zene és a nyilvános szereplések világával. Kezdetben tévés műsorvezetőként és a What’s Up! nevű fiúbanda tagjaként jeleskedett, aztán úgy döntött, itt az ideje a szólókarriernek. 2010 májusában adta ki első albumát Masquerade címen.

Ebben az évben próbálkozott először az Eurovíziós indulással, de a Melodifestival elnevezésű svéd dalversenyen csak a harmadik helyen végzett Manboy c. dalával. Egy évvel később azonban újra ringbe szállt, és mint látjuk jól döntött. Az azóta már Európa szerte ismert Popular c. felvétellel megnyerte a svéd válogatót és az Eurovíziós Dalfesztivál fordulóit is sikeresen abszolválta. A végső döntőben a harmadik helyen végezett.

A sikerre való tekintettel június 29-én jelenhetett meg Eric Saade második stúdióalbuma, Saade Vol. 1 címen. Az album első kislemeze a Still Loving You, a második pedig a Popular c. felvétel volt. Harmadikként pedig a június 7-én kiadott Hearts In The Air következhetett. A dal brazil születésű, svéd rapper, egy bizonyos J-Son közreműködésével készülhetett el. Tegnap a dal zenei videója is bemutatásra került. Mindenképpen a bemutatás mellett döntöttem, hiszen úgy látom itthon sokan megkedvelték Európa legújabb szívtipróját.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus eric saade eric saade feat j son hearts in the air eric saade hearts in the air eric saade hearts in the air official music video eric saade hearts in the air klippremier eric saade hearts in the air videoklip hearts in the air

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr153031150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása