Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Owl City - Deer In The Headlights

2011.06.30. 22:10 engyus

Adam Young ismételten a futurisztikus jövőbe kalauzol el minket. Az egyedi szintipop hangzás és a kellemes énekhang már olyannyira megszokottá és közismertté vált, hogy száz közül is felismernénk. Ugyanúgy ahogy klipek sajátos hangulatát életérzését is. Az Owl City legújabb dala ismét remekül szól, a videoklip pedig sokunk számára kedves lehet.

Június 14-én került kiadásra az Owl City harmadik stúdióalbuma, amely az All Things Bright and Beautiful címet kapta. Az első kislemez az Alligator Sky című dal volt, ami még áprilisban látott napvilágot. Ezt pedig a szintén áprilisban megjelentetett Galaxies követhette, ami már nem kapott olyan nagy visszhangot, és klip sem készült hozzá. Május 23-án pedig megérkezett a Deer In The Headlights c. harmadik single is, amely már jóval sikeresebb lehet.

A dalról sok mindent nem lehet mondani. Ismerős és kellemes dallamok. Meg kell hallgatni! A ma bemutatott zenei videó viszont remekül el lett találva, ugyanis a sokak által kedvelt Vissza a jövőbe c. filmsiker alapján készült. Ugye ismerős a gördeszkás srác? Az összetákolt DeLorean? Marty McFly szerepében ezúttal Adam Young-ot láthatjuk, aki furcsábbnál furcsább dolgokkal találkozik jövőbeli utazása során.

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus owl city owl city deer in the headlights owl city deer in the headlights official music video owl city deer in the headlights klippremier owl city deer in the headlights videoklip deer in the headlights owl city adam young új dal klip adam yong owl city back to the future

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr593028583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása