Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Eminem - Space Bound

2011.06.30. 21:20 engyus

Sosem kedveltem igazán a rap műfaját. Így érthető, hogy Eminemet és munkásságát sem igazán. De be kell látnom, hogy tavaly júniusban megjelent Recovery címet viselő stúdióalbuma igazán jól sikerült. Már a Rihannával közösen készített Love The Way You Lie című dalt is kedveltem. De a minap azon kaptam magam, hogy Eminem legújabb felvétele is tetszik!

Június 24-én jelenhetett meg Eminem hetedik stúdióalbumának negyedik kislemeze. A rapper legújabb dala a Space Bound címet viseli. Már a korábban bemutatott slágerek is igen népszerűek voltak, gondolok itt a Not Afraid, a No Love és a már említett Love The Way You Lie c. szerzeményekre. De valószínűleg a Space Bound is felsorakozik az élbolyba, ugyanis sok rajongó szerint az album egyik legjobb daláról van szó.

Az újdonság mellé egy kiváló zenei videó készült el a közelmúltban. Mondjuk kiváló videó ide vagy oda, meg kell említenem, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokkal is találkozhatunk. A videóban Eminem barátnőjét, egy bizonyos Sasha Grey alakítja, akit elvileg korhatáros filmekből ismerhet a nagyérdemű.

A történet Eminem két oldalát próbálja bemutatni. A nyugodt férfit, aki imádja barátnőjét, valamint az agresszív jellemet is, aki hihetetlen dolgokra is képes. Ehhez pedig még hozzájön a féltékenység, a gyanakvás és az ebből fakadó indulatok és a düh. A videót rendező Joseph Kahn öt hónapon át dolgozott a klipen, de megérte. A június 24-én bemutatott videót, több mint 3 millióan tekintették meg két nap leforgás alatt.

komment

Címkék: zene music eminem napi music slágergyanús engyus eminem space bound eminem space bound official music video eminem space bound klippremier eminem space bound videoklip space bound

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr963028451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása