Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Inna - Club Rocker

2011.06.27. 15:41 engyus

Inna a hétvége folyamán Facebook oldalán üzent rajongóinak. Megígérte, hogy ha az oldal kedvelőinek száma eléri a 3 milliót, bemutatja legújabb videoklipjét. Nos azért ehhez kellett egy kis idő, de végül az éjszaka folyamán sikerült átlépni a bűvös határt, így debütálhatott a Club Rocker című dal zenei videója.

A romániai énekesnő hamarosan kiadja második hivatalos stúdióalbumát. Az I Am The Club Rocker címet viselő album várhatóan a következő hónapban kerülhet a lemezboltokba. Az első kislemez, az egy évvel ezelőtt bemutatott, nagysikerű Sun Is Up c. felvétel volt. Idén májusban pedig a második single is megérkezhetett, amely a Club Rocker címet viseli.

A dinamikus electropop dal természetesen az énekesnővel évek óta együtt dolgozó, Play & Win párosához köthető. A felvételből két változat is készült. Az alap verzión kívül, napvilágot látott egy Flo Rida-val készült verzió is. Az újdonsült videoklipet Bukarestben forgatták le Alex Herron, és Maz Makhani irányításával. Utóbbi már Lady Gaga és Enrique Iglesias zenei videóiban is közreműködött. Ebből is látszik, hogy Inna tényleg semmit sem bíz a véletlenre, és továbbra is szorgosan dolgozik a még nagyobb hírnév megszerzésén.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music inna napi music slágergyanús engyus inna club rocker inna club rocker official music video inna club rocker klippremier inna club rocker videoklip inna club rocker új klip inna club rocker flo rida

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr933019049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása