Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jennifer Hudson - No One Gonna Love You

2011.06.25. 21:38 engyus

A Grammy és Oscar-díjjal is büszkélkedő Jennifer Hudson március 22-én adta ki második stúdióalbumát. A színészi kvalitásokkal is megáldott amerikai énekesnő az American Idol nevű tehetségkutató után vált népszerűvé 2006-ban. Két évvel később mutatta be debütáló albumát, amit saját magáról nevezett el.

Az új nagylemezre sokat kellett várni, de megérte. Az első kislemez már februárban napvilágot látott, Where You At címen. Ezt pedig az I Remember Me, az album címadó dala követhette, április 3-án. Sajnos csak az első kislemezdalhoz készült zenei videó, a másodikhoz nem.

De jó hír, hogy május 24-én megérkezett Jennifer Hudson legújabb felvétele, amely mellé szintén készült videoklip. A No One Gonna Love You címet viselő dal egy remek R&B felvétel, ami felüdülést hozhat fülünknek, napjaink elcsépelt dance slágerei mellett. A hivatalos zenei videó tegnap debütálhatott, így most rajtatok a sor! Tessék megtekinteni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jennifer hudson napi music slágergyanús engyus jennifer hudson no one gonna love you jennifer hudson no one gonna love you official music video jennifer hudson no one gonna love you klippremier jennifer hudson no one gonna love you videoklip no one gonna love you

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr973014675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása