Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Jay Sean ft. Birdman - Like This, Like That

2011.06.20. 20:11 engyus

Nem olyan régen, éppen pár nappal ezelőtt már ecseteltem nektek Jay Sean mostani munkásságát. Ezért ma nem is húznám sokat a drága időt. A már múltkor említett The Mistress címet viselő mixtape albumon kívül természetesen javában készül Jay Sean negyedik albuma, a Freeze Time c. nagylemez.

A brit előadó tavaly júliusban jelentette be, hogy új albumon kezd el dolgozni. Most úgy néz ki, várhatóan július 5-én debütálhat majd az újdonság. A korábban megjelent két kislemezdal után, június 14-én megérkezett a harmadik is. A Like This, Like That című felvétel Birdman közreműködésével készült. A megjelenést követően pedig a klip is bemutatásra került.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music jay sean napi music slágergyanús engyus jay sean ft birdman like this like that jay sean birdman like this like that jay sean birdman like this like that official music video jay sean birdman like this like that klippremier jay sean birdman like this like that video like this like that

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr143001179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása