Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

LMFAO ft. Natalia Kills - Champagne Showers

2011.06.16. 18:41 engyus

Az elmúlt hónapokban a Party Rock Anthem című LMFAO sláger hihetetlen népszerűséget ért el. Az előadókat azt hiszem már nem is kell külön bemutatni. A két fura figura, Redfoo és SkyBlu elindult a siker útján. Nem mintha eddig nem lettek volna népszerűek, de az említett felvétel után aligha akad olyan buli, ahol ne ismernék a nevüket.

Az LMFAO hamarosan, egészen pontosan június 21-én jelenteti meg, második nagylemezét Sorry for Party Rocking címen. A Party Rock Anthem című bombasláger január 25-én került a lemezboltok polcaira, mint az album első kislemeze. Május 27-én pedig sokak örömére megérkezett az újabb potenciális partysláger, a Champagne Showers című felvétel. A dal stílusában és hangulatában is nagyon hasonlít az előzőhöz, éppen ezért lehet szintén sikeres.

A fiúk most sem egyedül dolgoztak. Ezúttal egy brit énekesnő, Natalia Kills volt a közreműködő társ a dal elkészítésében. Ha azt említettem, hogy a felvétel nagyon hasonlít elődjéhez, akkor ez a kijelentésem a nemrég bemutatott zenei videónál hatványozottan igaz. A klipben újra felbukkannak a jól ismert szereplők. Ezúttal azonban nem zombiktól kell rettegniük a srácoknak, hanem önfeledten bulizó vámpíroktól. Ezek teljesen megőrültek! :)

komment

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus lmfao lmfao ft natalia kills champagne showers lmfao natalia kills champagne showers lmfao natalia kills champagne showers official music video lmfao natalia kills champagne showers klippremier lmfao natalia kills champagne showers videoklip champagne showers

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr112990078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása