Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Birdy - Shelter

2011.06.16. 19:18 engyus

Ne nézzetek hülyének! Furcsa helyzet állt elő! Két napja mutattam be Nektek Birdy legújabb dalát. Gondoltam érdemes meghallgatni, klip úgyis csak később lesz. Erre tessék! Fél órája jelent meg… Persze ennek nagyon örülünk, csak sajnos most egy kicsit hülyén néz ki a blog. Ugyanaz az írás szinte egymás után. De tulajdonképpen mindegy is! A zene a lényeg. A klip képi világa gyönyörű, és a dal még mindig fantasztikus. Ja, és persze tudjátok: „Ismétlés a tudás anyja!”

A Skinny Love után megérkezett a következő csodálatos feldolgozás, a még csak 15 esztendős Birdy-től. A fiatal brit lány a közelmúltban hódította meg a zenekedvelők szívét. Skinny Love címet viselő Bon Iver feldolgozása a slágerlistákon is helytállt, egyre nagyobb kedvenc, és még a Vampire Diaries című sikersorozat egyik epizódjában felcsendült.

Jasmine Van den Bogaerde, azaz Birdy eddigi életéről nem sokat lehet írni, hiszen még javában gyermekéveit tölti. Az azonban bizonyos, hogy az angliai Lymington városában született. Mivel édesanyja koncert zongorista, nem meglepő hogy a kis Jasmine már öt éves korára megtanult zongorázni. Hét évesen pedig már saját dalait írta. Később, ahogy arról már írtam is, sikerült megnyerni egy brit tehetségkutató versenyt. Idén pedig jött a Skinny Love c. dallal és mindenkit levett a lábáról.

Hamarosan megjelenik legújabb felvétele, amely szintén egy feldolgozás és szintén lehengerlően elgondolkodtató és melankólikus. A Shelter c. dal eredetileg a The xx nevű brit együtteshez köthető. Az igazi verzió sem rossz, de a Birdy-féle ismét lenyűgöző lett. Klip még nincsen, de a felvételt megéri meghallgatni. Többször is!

komment

Címkék: zene music shelter napi music slágergyanús engyus birdy birdy shelter birdy shelter official music video birdy shelter klippremier birdy shelter videoklip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr852990177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása