Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

The Wanted - Glad You Came

2011.06.15. 20:37 engyus

Január óta második stúdióalbumán dolgozik a The Wanted nevű brit fiúbanda. A srácok bizonyára már nagy rajongótáborral rendelkeznek a szigetországban, de talán az új album után még többen megismerik majd a nevüket. A készülő nagylemez előfutáraként jelent meg március 13-án a Gold Fever címet viselő dal, ezt megelőzően pedig a felvétel klipjét is megismerhettétek.

Július 10-én megérkezik majd a hölgyek által bizonyára igen közkedvelt Th Wanted második albumának második single-je is. Legújabb daluk a Glad You Came címet kapta. A dal már május vége óta folyamatosan hallható a brit rádiókban. Vajon nálunk is felcsendül majd a közeljövőben? Ezt nem tudom, azt azonban igen, hogy a srácok egyik legjobb és legnépszerűbb dalává válhat a felvétel. A múlt héten a hivatalos zenei videó is megjelenhetett, amit az együttes tagjainak aktív közreműködésével Ibizán forgattak. Igazi nyári sláger, egy igazi nyári hangulatot idéző videoklippel!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus the wanted the wanted glad you came the wanted glad you came ofiicial music video the wanted glad you came klippremier the wanted glad you came video glad you came

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr912987149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása