Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Katy Perry - Last Friday Night (TGIF)

2011.06.13. 14:58 engyus

A hétvégén került bemutatásra Katy Perry legújabb zenei videója. A sokak által várt alkotás valójában egy több mint nyolc perces kisfilm lett és merően eltér az eddig megszokott Katy Perry videóktól. Az újdonsült videó egyébként a Last Friday Night című dalhoz készült, ami az énekesnő, Teenage Dream c. albumának ötödik kislemezeként jelenhetett meg június 6-án.

Meglepő, hogy a dalt már hosszabb ideje játssza a Class FM. A California Girls és a Teenage Dream című slágerek után a Last Friday Night került az itthoni Katy Perry dallistára, pedig a kislemez csak a hónap elején jelent meg. A zenei videóban Katy Perry ezúttal nem a legszebb, legdögösebb arcát mutatja. Egy idő után azért kibújik a ronda, fogszabályzós tini bőréből.

A klip egy péntek éjszakai bulit elevenít meg, melynek főszervezője a szintén egy pénteki nappal híressé váló Rebecca Black. De az újdonsült internetes hírességen kívül Darren Criss és Kevin McHale, a Glee két sztárja is felbukkan a videóban. Az ötlet nem rossz, de az irónia néha abszolút giccsaparádéba megy át, amit én már nehezen bírok, de azért van benne humor is. Érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: music katy perry napi music slágergyanús engyus katy perry last friday night tgif katy perry last friday night official music video katy perry last friday night klippremier katy perry last friday night videoklip last friday night tgif

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr52980509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása