Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Facebook történések

Jay Sean - Where Do We Go

2011.06.08. 20:11 engyus

Jay Sean jelenleg igen elfoglalt, hiszen legújabb albumán dolgozik. Az indiai felmenőkkel is rendelkező brit énekes hamarosan kiadhatja Freeze Time című stúdióalbumát, amely már negyedik 2004-ben indult zenei pályafutása során. Az új lemezt megelőzően pedig egy akusztikus dalokat és más feldolgozásokat tartalmazó mixtape is megjelenhet majd a közeljövőben.

A közkedvelt előadó legutóbb egy remek dance slágerrel, a Hit The Lights c. felvétellel lepett meg minket. Ezt megelőzően pedig a hasonlóan pörgős 2012 (It Ain’t The End) c. dal látott napvilágot. Ezúttal viszont egy jóval nyugodtabb, lírai hangvételű felvételt készített el Jay Sean. A Where Do We Go címet viselő felvétel a The Mistress c. mixtape albumon lesz majd megtalálható.

Kitűnő példa ez a dal arra, hogy a divatnak hátat fordítva, egyszerű, jól bevált elemekből felépítve is lehet egy hangulatos popdalt készíteni. Nem kell mindig a dance, a house és dübörgő ritmusok. Szerintem egészen jól sikerült az énekes legfrissebb újdonsága, érdemes meghallgatni. A tegnapi nap folyamán, a dal hivatalos klipje is megérkezett, amit most Ti is megnézhettek!

komment

Címkék: zene music jay sean napi music slágergyanús engyus jay sean where do we go jay sean where do we go official music video jay sean where do we go klippremier jay sean where do we go dal jay sean where do we go the mistress where do we go

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr692968736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása