Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Martin Solveig ft. Kele - Ready 2 Go

2011.06.05. 21:21 engyus

Martin Picandet neve aligha mond valamit a zenekedvelőknek. De ha a Martin Solveig művésznevet említem, már biztosan többen kapják fel a fejüket. A 34 esztendős francia DJ eddig már öt albumot jelentetett meg. Hírnévre mégis csak az elmúlt időszakban sikerült szert tennie.

Nem is kell messze mennünk! Itt van például az elmúlt fél év egyik legnagyobb slágere, a Dragonette közreműködésével készített Hello c. felvétel. Martin Solveig legutóbbi dala igazi bombaslágerré vált Európában, így hazánkban is. Most új sláger követheti a dalt, ugyanis áprilisban megérkezett Martin Solveig legfrissebb újdonsága, a Ready 2 Go c. felvétel.

A pörgős dal természetesen főként a dance és house dallamokra épül. De ezúttal a dubstep stílus hangzásvilágát is felfedezhetjük az újdonságban. A Hello c. dalhoz hasonlóan Solveig most is talált egy zenésztársat. Ezúttal egy brit zenész, Kele Okereke közreműködik a lemezlovas dalában. A májusban megjelent zenei videó témája ismét a sport körül forog. De a tenisz helyett, most a futball került a középpontba.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music martin solveig napi music slágergyanús engyus martin solveig ft kele ready 2 go martin solveig kele ready 2 go official music video martin solveig kele ready 2 go klippremier martin solveig kele ready 2 go klip martin solveig kele ready 2 go dla video keleready 2 go

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr902960130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása