Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Kings Of Leon - Back Down South

2011.06.01. 15:57 engyus

Azt hiszem kétségtelen, hogy a Kings Of Leon nevű rockzenekarnak számos rajongója akad világszerte. Remek dalaikkal évek óta szórakoztatják a zenekedvelőket, így nem meglepő hogy napjaink egyik legfelkapottabb rock együttesévé váltak. Legutóbbi lemezüket tavaly ősszel adták ki Come Around Sundown címen.

A banda immár ötödik albumáról eddig két kislemez látott napvilágot. Elsőként a hangulatos Radioactive, majd ezt követően a remek zenei videóval ellátott Pyro jelent meg. Május 17-én pedig megérkezett a harmadik single is, amely ez előzetes hírekkel ellentétben nem a The Immortals címet viselő felvétel, hanem a Back Down South c. dal lett.

A felvétel egy igazi folk és rock dallamokból felépülő, lassú tempójú dal. Még egy country nótának is simán elmenne. A srácok déli gyökereikhez térnek vissza a klipben. Egészen pontoson a country zene őshazájába, a texasi Nashville-be. Tegnap jelent meg a dal videoklipje, melyet a banda előző videójának rendezője, Casey McGrath, készített el.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music kings of leon napi music slágergyanús engyus kings of leon back down south kings of leon back down south official music video kings of leon back down south klippremier kings of leon back down south video kings of leon back down south dal back down south

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr212948989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása