Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Cee Lo Green - I Want You (Hold On To Love)

2011.05.31. 21:29 engyus

Úgy látszik Cee Lo Green egészen komolyan gondolta, hogy szólóban is karriert épít. És hát valljuk be, nem is tette rosszul, hogy belevágott. Forget You című dala igazi bombaslágerré vált az elmúlt fél évben. De egyre népszerűbb az It’s OK című felvétele is. Júliusban pedig egy újabb remek dal kerül a lemezboltokba, ez pedig az I Want You.

Az elképesztő hangi adottságokkal megáldott Cee Lo első önálló albuma tavaly novemberben került kiadásra. A The Lady Killer c. album fentebb említett két kislemezén kívül, még egy harmadik is megjelent, mégpedig Bright Lights Bigger City címmel.

Július 3-án lát napvilágot az I Want You (Hold On To Love) c. szerzemény, amely Cee Lo albumának negyedik kislemezeként érkezik majd. A dal az eddig is megszokott soul alapokból épül fel, valamint természetesen igen jól passzol ehhez Cee Lo Green különleges hangja. Május 27-én a You Tube-on debütált az újdonság klipje, melyből jól látszik hogy a népszerű énekes is odavan a szép nőkért és a luxusért.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus cee lo green i want you cee lo green i want you hold on to love cee lo green i want you official music video cee lo green i want you klippremier cee lo green i want you video

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr922947224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása