Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

James Blunt - I'll Be Your Man

2011.05.27. 22:26 engyus

James Blunt tavaly novemberben dobta piacra harmadik stúdióalbumát. A brit zenész legújabb nagylemeze, a Some Kind Of Trouble címet kapta. Az első kislemez a vidám és hangulatos Stay The Night, a második pedig a lassúbb és nyugodtabb hangulatú So Far Gone volt. Ezek után pedig az If Time Is All I Have c. single következett, melyhez nem készült zenei videó.

Május 23-án megérkezett James Blunt legfrissebb albumának negyedik kislemez is. Az I’ll Be Your Man c. dal, egy igazi „Bluntos” nóta lett. Természetesen a jól ismert gitárszólamok elmaradhatatlanok, és persze az énekes különleges hangja is remekül passzol az új felvételhez. A dal zenei videója két nappal ezelőtt debütálhatott. A videóban James Blunt koncertjeiről, utazásairól, és rajongóiról láthatunk hangulatos képsorokat.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music james blunt napi music slágergyanús engyus james blunt i ll be your man james blunt i ll be your man official music video james blunt i ll be your man klippremier james blunt i ll be your man video i ll be your man

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr452937722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása